Följ Wester+Elsner arkitekter AB

Sara Sigfridsson blir ny delägare i Wester+Elsner arkitekter

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2019 13:48 CET

I åtta år har Sara Sigfridsson varit en del av Wester+Elsner där hon arbetar med projekt i alla skalor och ingår i ledningsgruppen.

Hon brinner för att utveckla en levande stad och triggas av utmaningar. Efter åtta år på Wester+Elsner arkitekter blir Sara Sigfridsson nu delägare i företaget.

– Stadsutveckling är det roligaste jag vet – att vara med och skapa en hållbar, levande stad där alla får plats. Det är ju också det som vi som kontor alltid strävar efter i våra projekt.

Hälsar välkommen
I åtta år har hon nu varit en del av Wester+Elsner där hon arbetar med projekt i alla skalor och ingår i ledningsgruppen.

– Det är med stor glädje vi hälsar Sara välkommen i delägarkretsen på Wester+Elsner. Sara har genom sin person och sitt engagemang kommit att bli en oumbärlig del av företaget och vi ser verkligen fram emot att fortsätta vår utveckling tillsammans med henne, säger Fredrik Elsner, VD och grundare.

Variation är nyckeln
Bra arkitektur, enligt Sara Sigfridsson, är den som sätter människan i fokus och ser till platsen som helhet, snarare än till byggnaderna i sig. En levande stad är en varierad stad, slår hon fast.

– Genom att skapa multifunktionella platser ger vi människor många anledningar att vistas i stadsrummet. En plats där det finns andra människor alla tider på dygnet, är både tryggare och trevligare.

Om Wester+Elsner arkitekter
Ett av Nordens ledande arkitektföretag inom stadslivsutveckling, med kontor i Stockholm och Göteborg. Ger liv och form till publika platser och byggnader och skapar värdefulla lösningar för deras invånare, besökare och verksamheter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.